AVAIMET - LUKOT JA HELAT - KAMERAVALVONTA - HÄLYTYSLAITTEET
KULUNVALVONTA - AUTOMATIIKKA - TURVAKAAPIT
ALKUUN

PORTTI- JA PUOMIKONEISTOT

Tarjoamme portti ja puomikoneistoihin asennus ja huoltopalvelua merkistä riippumatta.

Portti ja puomiautomatiikka

Portit ja puomit voidaan varustaa koneistolla ja monipuolisella ohjausautomatiikalla sekä liittää osaksi kiinteistön kulunvalvontaa. Aukaisu esim. GSM puhelimella, liukuportti on kestävä ja ryhdikäs alumiinista tai teräksestä valmistettu sivulle liukuva portti vilkkaalle ajoneuvo- ja rekkaliikenteelle. Saatavana myös kevyempi versio, joka soveltuu hyvin esim. omakotitalon pihaan. Saranaportti on kestävä ja edullinen alumiinista tai teräksestä valmistettu kääntöportti ajoneuvoliikenteelle.

Ajoneuvojen ohjaukseen tarkoittetuja nostopuomeja on useita erilaisia malleja. Saatavana oikean- ja vasen kätisenä.

Sähköhydraulinen- tai sähkömekaaninen koneisto, jonka teräsrunko on ruostesuojattu ja polyestermaalattu. Turvalaitteeksi voidaan liittää valokenno ja/tai induktiivinen silmukka. Elektroninen jarrutus jolla puomia hidastetaan ennen pysähtymistä sekä avaamisen että sulkemisen yhteydessä.

Soveltuu mm.:

– Teollisuus
– Logistiikkakeskukset
– Varastoaulueet
– Noutopihat
– Liikenneasemat, esim. satamat ja lentokentät
– Kiinteistöt, pysäköintialueet ym.

OVIAUTOMATIIKKA

ED100- ja ED250 saranaovikoneistot on suunniteltu käsikäyttöisiin oviratkaisuihin. Lukitusteknologia helpottaa oven käyttöä. Sitä voidaan myös tarvittaessa vahvistaa tehonvahvistimella. Oven avaamiseen tarvittava voima vastaa standardien DIN_18040, DIN Spec 1104, CEN/TR 15894, BS_8300/2100 ja ”M”-asiakirjan vaatimuksia, kun oven leveys ja paino ovat kyseiselle ovikoneistolle hyväksyttyjen raja-arvojen sisällä. Ovea voidaan ohjata myös automaattisesti painikkeella, kun järjestelmä on ovensuljintilassa.

Helppokulkuinen sisäänkäynti antaa hyvän vaikutelman.Vastatakseen käyttäjien yksilöllisiin vaatimuksiin DORMA on myös parantanut saranaovikoneistojen ohjaustehostinta.

ED 100 ja ED 250 havaitsevat, miten paljon voimaa oven avaamiseen käytetään ja säätää ohjaustehostimen toiminnan sen mukaan. Näin kuka tahansa voi avata oven vaivattomasti

Yhteystiedot

LUKKOSEPPÄ PÄIVYSTYS puh. 040 550 82 96

Keskuspuistikko 5 LH 2 - 61300 Kurikka
info(at)kurikanlukko(piste)fi

© Copyright 26.02.2016